tisdag 29 april 2014

Ghibli!

I måndags var det Ghibli Museum time! För er som inte vet vad det är så är det ett museum tillägnat Hayao Miyazaki's fanatastiska filmer (ex. Spirited Away, Totoro och Det Levande Slottet)
Vi var super exalterade och förväntansfulla hela vägen dit, tog ca 30min från Ikebukuro Station. Våran entré tid var kl.12 så vi tog oss till tunnelbanan runt 11 (ville inte behöva stressa och eftersom man inte får gå in annat än på den entré tid man valt så ville vi inte riskera något). Det var otroligt! Det kändes verkligen som att komma in i en Miyazaki film! Man kunde se allt från originalskisser till roboten från Laputa Slottet i Himlen i verklig storlek! Vi var på museumet i lite mer än 3timmar och det här är några av bilderna från dagen! Inga bilder inifrån museumet eftersom det är fotoförbud där dock..

















Under våra 3timmar på museet så tog vi självklart en sväng förbi souvenir affären och..., ja det blev en del handlande :P nedan har ni en bild på allt jag köpte: det är böcker, hållare till tunnelbanekortet (Totoro), godis, bokmärken m.m. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar